PERKONGSIAN

Pelbagai menaja dan perkongsian pengiklanan di sini, dari kain rentang mudah untuk melengkapkan teks Laman Web dan fotografi kandungan, untuk berbilang halaman rencana. pilihan lain termasuk setengah halaman, halaman penuh dan dua halaman paparan, serta gabungan pengiklanan yang unik dan inovatif.

Rio de Janeiro logo1

 


Tahun dedikasi profesional mengakibatkan Portal I LOVE RIO, kerja yang mendapati Rio de Janeiro, bandar dan negeri, melalui beribu-ribu muka surat pelancongan, kebudayaan, sejarah, dan sosial, bersama-sama dengan beribu-ribu gambar-gambar eksklusif seni outmost standard.


Rio de Janeiro logo2

 


Struktur inovatif Portal dan reka bentuk, tidak pernah dilakukan sebelum ini untuk mana-mana bandar lain di dunia, kaya dengan kandungan yang mudah digunakan, menyebabkan hasil daripada tahap tertinggi dan nilai kepada pelbagai antarabangsa pembaca.


Rio de Janeiro logo3

 


Pengguna dengan mudah boleh mengakses bab melalui komputer dan tablet, menghargai falsafah unik persembahan dan reka bentuk di mana logo, mesej dan alamat web I LOVE RIO adalah didedahkan di lebih daripada 50 bahasa.


 

Rio de Janeiro logo4

 


Dibentangkan dalam bahasa Inggeris, dan secara langsung Google diterjemahkan dalam pelbagai bahasa oleh pembaca, Portal menjurus terutamanya kepada pengguna antarabangsa, menjadikan Laman web alat yang berharga untuk pembentangan global negara dan jenama multinasional di seluruh rantau dan pasaran.


 

Rio de Janeiro logo5

 


Berdasarkan falsafah pengiklanan eksklusif, Portal menawarkan ruang untuk beberapa pilih penaja dan peserta. Jenama Partner dipaparkan dengan jelas pada setiap beratus-ratus halaman kandungan dan imej yang ditaja bab.


 

Rio de Janeiro logo6

 


Kadar pengiklanan berbeza-beza, juga mengikut Tahap penaja penglibatan positif dalam global proses alam sekitar, melihat bahawa salah satu objektif I LOVE RIO memberi perbezaan kepada orang-orang yang membuat perbezaan dalam dunia.


 

Rio de Janeiro logo7

 


Penaja yang berkongsi I LOVE penglihatan RIO, dan menyokong pembangunan ekonomi yang mampan atau positif sosial sumbangan, menerima kadar khas dan pertimbangan. SAYA CINTA RIO: baik untuk semua orang.