laman Web

I LOVE RIO merupakan portal dengan falsafah yang unik, yang meliputi struktur sosial, kebudayaan dan bersejarah di bandar ini indah Rio de Janeiro, Brazil.


Lalu di bandar ini, sedia ada dan berpotensi dibentangkan dalam cahaya dan cara suka bermain, membuat mereka diakses dan merayu kepada penduduk, pelawat dan Khalayak dari jauh. Kanta asal, positif dan luas membantu pembaca untuk memahami dan melibatkan diri secara bermakna dengan misteri-misteri dan keajaiban budaya tempatan. Laman web ini mengikuti struktur mesra, mudah untuk digunakan, intuitif, dan visual yang menyenangkan menyampaikan artikel mengenai pelancongan, kebudayaan, muzik, masakan, gaya hidup, kehidupan malam, fesyen, sukan, perniagaan, sejarah, Niterói dan beberapa bandar di seluruh negeri Rio de Janeiro. Teks-teks ini ditambah dengan gambar yang menakjubkan yang berkualiti tinggi, dan setiap persembahan mempamerkan Rio dengan kedalaman panorama dan kejelasan.


Rio de Janeiro foto

PARA FALSAFAH


Dengan kira-kira 25,000 halaman kandungan, I LOVE RIO menawarkan tafsiran pelancongan budaya baru - Selain menyampaikan maklumat yang berguna untuk pelawat dan pelancong, portal ini direka untuk menunjukkan bagaimana setiap aspek budaya di Rio de Janeiro datang untuk membangunkan, menjelaskan bagaimana tempat-tempat ini memberi kesan kepada kehidupan dan tradisi penduduk Rio, dan pengeluaran kesenian dan kebudayaan Rio.

I LOVE RIO mendedahkan projek-projek dan inisiatif yang berkaitan dengan pemuliharaan alam semula jadi, pemeliharaan alam sekitar, dan pengharmonian dengan pembangunan serantau - di samping menyediakan pautan terus ke pelbagai institusi yang bertanggungjawab bagi aktiviti-aktiviti dan projek. Portal meluas menekankan menghormati alam semula jadi, dan kepentingan perlindungan alam sekitar di atas semua.

Sebahagian daripada I LOVE RIO didedikasikan kepada 16 bandar yang unik di negeri Rio de Janeiro - bagi setiap satu kota Laman pendedahan sejarah, sifat, acara kebudayaan tempatan, makanan dan penginapan pilihan; bertujuan untuk meningkatkan minat pelancong Antarabangsa bagi seluruh negeri Rio de Janeiro, selain ibu negeri.


Tonton video 90 saat kira-kira I LOVE RIO