Pengedaran

Pengiklanan laman web adalah didorong oleh tiga prinsip:, pengedaran disasarkan percuma atau pengedaran ditaja dan pengedaran kreatif kandungan dan persembahan yang berkaitan.


Terdapat pelbagai I LOVE RIO produk, ada juga yang tidak percuma pada masa penggunaan dan pengedaran, bermakna pelanggan tidak perlu membayar apa-apa untuk membaca kandungan sejarah dan budaya yang kaya dan bermaklumat, dan pengedar tidak perlu membayar untuk mempunyai laman web yang ada pada mereka sebagai produk yang ditawarkan kepada pelanggan.


Rio de Janeiro foto

PENGLIHATAN GLOBAL


Sebahagian daripada saya LOVE strategi pengedaran RIO termasuk rancangan disesuaikan dan perkembangan kerjasama jenama dan produk, mendedahkan budaya dan imej Rio de Janeiro, peringkat kebangsaan dan global.

Walaupun Portal mencapai penglihatan dan jenama kesedaran antarabangsa melalui kandungan percuma dan unik dibentangkan dalam lebih 50 bahasa, korban Carioca tempatan mencapai jauh di dalam Brazil melalui pelbagai produk pengguna.

Pembangunan bersama kandungan pelancongan dan budaya melalui online dan kertas penerbitan, bersama-sama dengan produk-produk yang mewakili budaya Carioca, membina satu dengan yang lain mengembangkan pelbagai produk kesedaran jenama.


Kandungan editorial disesuaikan berpasangan dengan jenama identiti visual bersatu seluruh barisan produk, digunakan untuk menerangkan dan menggalakkan segala korban manakala merangka mereka dalam sejarah Carioca dan budaya.


Dengan kehadiran dari kemahiran memasak untuk buku gambar, kosmetik dan peralatan sukan, I LOVE RIO komited untuk mendedahkan sebahagian daripada batu-batu permata Cidade Maravilhosa dengan cara yang lebih meluas, inovatif dan kreatif.